Fietsverhuur in Cuijk en omgeving

Wil je lekker er op uit in het Land van Cuijk? Heerlijke fietsen op een e-bike of stadfiets tijdens je vakantie in de mooie omgeving van de Kraaijenbergse Plassen, De Mookerheide of rond de Maas. Met de fiets geniet je echt optimaal van je vakantie of weekendje weg.

Wij leveren je stadsfietsen en e-bikes gratis op je vakantieadres.
Eenvoudig huren via WhatsApp. Je betaalt je fiets bij aflevering via een betaalverzoek.

Wij leveren de fietsen onder andere bij:

Of op elke andere locatie in de omgeving Cuijk. Meer informatie over afleveren vind je op onze pagina aanbod.

Je kunt bij ons terecht voor het huren van e-bikes, stadsfietsen en tandems voor een periode naar wens. Dit kan één dag zijn, maar ook een langere periode. Hoe langer je een fiets huurt, hoe voordeliger het huren per dag wordt.

Wij komen de fietsen bezorgen en ophalen bij jouw verblijfslocatie. Onze tarieven zijn inclusief ophalen en bezorgen, tot 10 kilometer vanaf Mill.
Als de afstand meer dan 10 kilometer vanaf Mill betreft, rekenen wij € 1 per kilometer bovenop de huurprijs. De breng- en ophaalservice is de gehele week mogelijk. We bezorgen de fietsen op het afgesproken tijdstip en locatie.

Wil je een fiets bij ons huren?

Volg onderstaand stappenplan:

Stap 1

 1. Stuur een WhatsAppberichtje naar +31-6-82422793

  Stap 2

  Betaal met het betaalverzoek
  bij aflevering.

  Stap 3

  Leun achterover terwijl wij de rest regelen!

  Vermeld in je WhatsAppberichtje je naam, de locatie waar je verblijft,
  het aantal fietsen dat je wilt huren en de dag waarop.

  Ervaringen

  Dank aan Fietsverhuur Oost-Brabant voor de snelle service voor het leveren van de e-bike op locatie.

  De fiets heeft ons veel rijplezier in de omgeving gegeven. De service dat we de fiets nog een dag langer konden huren, was zo geregeld.

  Een echte aanrader om je huurfiets of e-bike te regelen via Fietsverhuur Oost-Brabant.

  Natasja Schipper

  Gast Valkhoeve Mill

  De fietsen werden gebracht bij onze B&B, dus een goede service! Je hoeft dus niet naar de fietsverhuur toe, scheelt tijd en gedoe om een parkeerplaats te zoeken. Wij hebben twee E-bikes gehuurd en deze waren geweldig, voldoende opgeladen batterij, 7 versnellingen en een hele fijne middenmotor. Er was die dag veel wind maar geen probleem voor de fietsen. En de omgeving is zeer mooi, afwisselend met hoogtes, landerijen, water plassen en natuurlijk de Maas. Je krijgt er een boekje bij, met mooie routes en goede uitleg over de fietsen. Top service en vriendelijke mensen van de verhuur.

  Familie Scholten

  Gast B&B Prinsenhof

  Wat een fijne service!!
  Je appt en je hebt direct contact, super snel geleverd.
  En wat een fantastische fietsen.

  Lisette van Gorp

  Gast Prima Toeven

  Wij leveren fietsen op jouw verblijflocatie!

  In de vakantie zet je het regelen van allerlei zaken het liefst aan de kant en wil je zoveel mogelijk ontspannen. Wij denken hierbij volledig met je mee; bij ons huur je heel gemakkelijk en snel een fiets. Je bestelt de fiets(en) eenvoudig met je telefoon en wij leveren ze op de door jouw gewenste datum op jouw vakantieadres. Morgen een dagje fietsen? Reserveer vandaag nog! Geef jezelf extra vrijheid om de mooie omgeving van Oost-Brabant te ontdekken.

  Fietsen huren bij je vakantiehuis in Oost-Brabant